Regisztráció orvosoknak

Amennyiben Önnek van Erodium előfizetése, akkor nem szükséges regisztrálnia: használja az Erodium orvosi fiókjához tartozó felhasználói nevét és jelszavát a bejelentkezéshez! Ha Önnek nincs még Erodium előfizetése, akkor kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Előfizetési díj

A regisztráció az Erodium COVID Oltásszervezőbe ingyenes, a rendszer használatának azonban 7000 Ft+ÁFA havi díja van 2021. április hónaptól kezdve azokra a hónapokra, amikor a praxis aktívan használja valós oltásszervezésre a rendszert. Ez azt jelenti, hogy 2021. márciusában minden használat ingyenes, április 1-től pedig azokra a naptári hónapokra fizetendő havidíj, amikor tényleges oltásszervezés történt. Az aktív hónapok meghatározásakor a kiírt oltási időpontok dátumát vesszük alapul.

Ha a praxis egy naptári hónapban nem ír ki egyetlen oltási időpontot sem az Oltásszervezőben, vagy kizárólag tesztelési célú használat történik (néhány időpont kiírása, néhány páciens foglalása), akkor az adott inaktív hónapra automatikusan nincs díjfizetési kötelezettség. A tesztelési célú használat tényének megítéséle viszonylag egyértelmű, az ezzel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a közös megegyezésre törekszünk.

A havidíjakat utólag, a következő hónap elején a kapcsolattartó e-mail címre kiküldött átutalásos számlával, 10 napos fizetési határidővel számlázzuk ki. Fizetési késedelem esetén a praxis fiókját és a hozzá kapcsolódó oltásszervezési tevékenységet a díjhátralék rendezéséig felfüggeszthetjük.

Adatok megadása
Az Ön neve, ahogy a páciensek számára megjelenítjük majd.
Nem jelenik meg sehol a páciensek számára. Ez lesz a belépési azonosító a rendszerbe.
Nem jelenik meg sehol a páciensek számára.
Ha Ön jelentést küld a rendszerből a kormányhivatal felé, akkor azon kerül feltüntetésre.
Ez lesz az alapértelmezett oltási helyszín. Belépés után ez módosítható és létrehozhatók további helyszínek is.
Még 8 karakter hiányzik!
Még 8 karakter hiányzik!
Kérem ellenőrizze újra a megadott jelszavakat!